ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

За минулий тиждень 162 мешканці Коломийської громади захворіли на COVID-19, четверо померло

За минулий тиждень 162 мешканці Коломийської громади захворіли на на COVID-19, четверо померли.
Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський.
"Маємо дуже негативну тенденцію щодо захворюваності на COVID-19. За минулий тиждень захворіли 162 мешканці громади. Це на 35% більше, аніж попереднього тижня. Заповненість ліжкового фонду у лікарнях громади зросла до 89%. Якщо захворюваність буде зростати такими темпами, дуже скоро медична система нашої громади не зможе справлятись з викликами", - йдеться у дописі.
Сьогодні зранку на оперативній нараді міський голова дав протокольні доручення керівникам медичних установ громади і першому заступнику Олегу Токарчуку сформувати порядок дій, які допоможуть зменшити ріст захворюваності у громаді. Спираючись на їхні рекомендації, нобхідні рішення буде приймати комісія ТЕБ та НС, яку буде скликано цього тижня.
Про перебіг коронавірусної хвороби COVID-19 у Коломийській громаді в розрізі за тиждень (з 25 по 31 січня) дивіться в інфографіці.
 (червоним позначено кількість нових хворих, синім - кількість одужань)
Нагадаємо, на нашому сайті завершуються опитування "Чи хворів хтось з ваших рідних і знайомих на коронавірус?" та "Чи будете робити щеплення від COVID-19?". Взяти участь можна до кінця сьогоднішнього дня ТУТ.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.