ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

За добу до поліції Прикарпаття надходить понад пів тисячі викликів

З початком війни кількість дзвінків на лінію 102 суттєво зросла. У середньому оператори приймають близько 500-600 викликів за добу. Поліцейські територіальних підрозділів ГУНП, а також патрульні, опрацьовують та реагують на усі звернення громадян, яких на сьогодні — 105 328.
Основна частина з них — повідомлення інформаційного характеру, частина — кримінального. Так за минулу добу, 4 серпня, надійшло 640 повідомлень від мешканців та гостей області. З перших секунд телефонної розмови оператор фіксує інформацію і, паралельно, передає її диспетчеру, який вже приймає рішення, які наряди поліції мають виїхати на місце події.
Також оператори надають консультативну інформацію для переселенців щодо місць розташування та пунктів отримання меддопомоги тощо.
Нагадаємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також продовжує працювати додатковий телефон: +380638410411. Можна також писати повідомлення на сторінку «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням https://www.facebook.com/frankivsk.police/ чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.
Пам'ятайте, кожний дзвінок важливий для нас. Поліція Прикарпаття дякує громадянам, які звертаються за допомогою та повідомляють про підозрілих осіб, предмети тощо.
  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.