ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

З Городенки до Івано-Франківська триває ремонт "дороги життя". ФОТО

Ремонт "дороги життя" з Городенки до обласного центру  триває. 

Як повідомили сьогодні в САД області, вулиця Станіславська у Городенці, яка є частиною автодороги Р-20 Снятин- Тязів, однією смугою вже заасфальтована, а на км 27+428 - 28+212 автодороги влаштовано вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. 

Також триває поточний середній ремонт автодороги Р-20 Снятин — Тязів. Одразу на кількох ділянках у  Городенці (від автозаправки ОККО до кільцевої розв’язки), в Якубівці Городенківського району та Живачеві Тлумацького району бригади автодорожників відновлюють дорожній одяг методом холодного ресайклінгу.

Особлива увага – до ділянки дороги Р-20 на км 55+300 - 57+100 в  Живачеві, із глибокими вибоїнами та напливами. Шляховики фрезерують старий дорожній одяг на 1800 м у бік села Озеряни Тлумацького району.

Автодорожники здійснюють реконструкцію кільцевої розв’язки на км 28+200.

На ділянках, де вже виконано роботи з влаштування проїзду, проводяться роботи з благоустрою, а саме: влаштування з’їздів з основної дороги, укріплення узбіччя, влаштування бордюрів на км 28+400 - 29+000 дороги Р-20 Снятин - Тязів у Городенці, посадкових майданчиків.

Наступний етап – нанесення дорожньої розмітки, встановлення нових дорожніх знаків та інших заходів відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Підрядна організація - ТОВ "ПБС". Замовник робіт - Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Фінансування - із Держбюджету.