ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

З 1 травня діятимуть нові тарифи на газ

З 25 квітня клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" можуть обирати за яким саме тарифом споживати газ після 1 травня 2021 року. 

Днями компанія оприлюднила ціни на обов'язковий "річний тариф", а також альтернативні йому комерційні пропозиції.

Побутові клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут", котрих компанія на вимогу Уряду та національного регулятора НКРЕКП, з 1 травня автоматично переведе на тариф "Твій газ Річний" будуть отримувати газ за ціною 7,99 грн за кубометр впродовж року - до 30 квітня 2022 року.

"Зафіксована на рік вартість кубометру палива захистить споживача від значних стрибків ціни газу, особливо під час наступного опалювального періоду. Це дасть змогу нашим клієнтам краще планувати свої витрати на комунальні послуги. Їм не потрібно буде щомісяця відстежувати ціни на газ, а суми в платіжках стануть максимально зрозумілими та прогнозованими" - зазначають на сайті компанії.

Як зазначається, при цьому споживачі зберігають за собою право перейти на будь-який інший газовий тариф від ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" чи будь-якого іншого постачальника. Ознайомитися з актуальними тарифами компанії можна у відповідному розділі - "Тарифи та акції". Подати заявку на зміну тарифу можна тут.

Вартість постачання газу для клієнтів компанії в рамках тарифу "Твій газ Місячний" з 1 травня становитиме 7.99 грн за кубометр, або 0,75201 грн/кВт*год (на основі даних про значення вищої теплоти згорання за період з 1 по 22 число місяця, отриманих від Оператора ГРМ).

"Споживачам варто пам'ятати, що ціна газу в межах тарифу "Твій газ Місячний" буде визначатися поточною ситуацією на ринку, відтак оголошувати вартість газу ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" буде щомісяця за 5 днів до початку наступного терміну постачання" - наголошується у повідомленні.

Найближчим часом буде повідомлено деталі ще двох комерційних пропозицій від постачальника тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та тариф «Твій газ На зиму» (раніше – Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ»).