ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ярмарки, бігборди, Книга шани та зарядні станції для електрокарів: за що голосував Коломийський виконком

28 липня члени виконавчого комітету розглянули 26 питань порядку денного. Кожне з них зібрало необхідну кількість голосів.

Спочатку говорили про виконання бюджету за перше півріччя. Фактичне виконання по доходах загального фонду в цілому склало 92 % до запланованих, загального фонду без врахування трансфертів - 88,3%. Податків на доходи фізичних осіб надійшло 90,2%, місцевих податків і зборів - 90,1%.
Станом на 1 липня заборгованість із заробітної плати працівників бюджетних установ громади, термін виплати якої не настав, становить 2 533 022 грн.

До Книги шани міста Коломиї внесли чотирьох осіб, одного з яких посмертно, та три організації. Зокрема, йдеться про вчительку хімії та біології Коломийського ліцею № 5 Галину Вишнівську, директора Коломийської станції юних туристів Павла Вінтонюка (посмертно), вчительку біології Коломийського ліцею №9 Марію Костинюк і директорку Коломийської гімназії №10 Любов Одверко. А також видавничо-поліграфічне товариство «ВІК» ЛДТ, «Леоні» та приватну дизайн студію «ПараПлан».

Виконком також проголосував за проведення конкурсу на зайняття посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг. Документи претендентів прийматимуть до 12 серпня.

«Коломийському хлібокомбінатові» дозволили розмістити бігборди, терміном на п’ять років, за адресами: вулиця Петлюри (навпроти будинку №180), на розі Карпатської та Горбаша, вулиця Мазепи (навпроти магазину Меблі – Тиса) та вулиця Карпатська (навпроти будинку №32).

Визначили місце для встановлення зарядного пристрою для електрокарів. Він знаходитиметься на вулиці Й. Кобринського, поруч із музеєм «Писанка».

Від двох горе-матерів прийнято рішення забрати шестилітніх дітей. Одна з них – мешканка Воскресінців, інша – коломиянка.

Затвердили місця, де будуть розміщені дитячі атракціони на час проведення ярмарку «Коломийське літо-2020». Обидва знаходитимуться на території міського озера.

А от на шкільний ярмарок можна буде потрапити за адресами вулиця Головацького (біля магазинів «Софія», «Зіронька», «Люба», «Адіс», «Соломія», «Меріленд») і Січових Стрільців (поруч із будинком №60).

Після розгляду порядку денного на засіданні прозвучало прохання до всіх небайдужих допомогти місцевому моргу. Холодильники, де зберігаються тіла, практично вийшли з ладу.

Детальніше про рішення виконкому читайте на сайті Коломийської міської ради (розділ «Нормативна база»).

Юлія МАРЦІНОВСЬКА