ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Як зареєструватися в Парі Матч

Букмекерська контора Париматч має величезну популярність в Україні серед любителів робити ставки на спортивні події. Цей факт цілком зрозумілий, адже ця букмекерська контора пропонує найкращі коефіцієнти на ринку, різноманітні щедрі бонуси та має широку лінію спортивних подій. При цьому беттори-початківці можуть не знати, як проходить процедури регистрации в Пари Матч Україна. Тому спробуємо розібратися у цьому питанні більш детально та з'ясувати, на які нюанси варто звертати увагу у процесі створення ігрового облікового запису на офіційному сайті PariMatch.

Інструкція створення ігрового облікового запису на сайті БК Париматч

Завдяки проходженню процедури реєстрації на сайті букмекера, користувачі не тільки отримують доступ до ставок на спорт, але й можуть отримати від букмекерської контори щедрі бонуси у вигляді безкоштовних ставок, збільшення першого депозиту тощо. Тому кожному любителю ставок важливо знати, як зареєструватися на Парі Матч.

Реєстрація в Парі Матч здійснюється наступним чином:

  • спочатку користувач повинен перейти на офіційний сайт БК Паріматч;
  • далі, потрібно натиснути на кнопку жовтого кольору «Реєстрація», яку можна знайти у верхньому правому кутку головної сторінки веб-ресурсу для відкриття електронної реєстраційної форми;
  • після попадання на сторінку реєстрації користувач повинен буде заповнити такі поля: дата народження, валюта рахунку, адреса електронної пошти, номер мобільного телефону, пароль;
  • після цього залишиться натиснути кнопку «Зареєструватися» у тому, щоб завершити процедуру створення ігрового аккаунту.

Якщо поповнити Паріматч можна, просто пройшовши реєстрацію, то для того, щоб мати можливість виводити виграні на ставках гроші, користувачеві знадобиться пройти додаткову процедуру верифікації акаунту.

Доступні платіжні системи та найкращі способи внесення депозиту БК Паріматч докладно розібрані у цій статті.

Ідентифікація особи користувача проводиться з метою унеможливлення реєстрації неповнолітніх громадян, а також для запобігання ймовірності вчинення шахрайських дій та створення безлічі ігрових акаунтів, що прямо заборонено правилами букмекерської контори. Мультіаккаунтинг розцінюється як явне та неприкрите шахрайство. І може каратися аж до закриття рахунку з конфіскацією наявних на ньому коштів.

Сама верифікація профілю передбачає просто надання фото паспорта, ІПН та селфі з розкритим паспортом при оформленні першої заявки на виведення коштів, виграних на ставках. Перевірка наданих користувачем документів здійснюється протягом двох діб з моменту завантаження потрібних фотографій. При необхідності служба безпеки може запросити відеодзвінок із гравцем.

Ухвалення умов реєстрації

Однією з головних умов успішного проходження реєстрації Парі Матч є прийняття правил роботи офіційного сайту букмекерської контори. Для надання згоди потрібно просто поставити галочку навпроти відповідного вікна під час проходження процедури реєстрації облікового запису.

Реєстрація Париматч через телефон

За потреби беттор може скачати Парі Матч на смартфон. Офіційна програма цієї БК працює на пристроях, що функціонують під керуванням Android OS та iOS. Також у букмекера є повноцінно функціонуюча мобільна версія офіційного сайту, що має адаптований під екрани смартфонів інтерфейс користувача.

Огляд мобільної версії Parimatch тут.

За допомогою програми букмекера та мобільної версії сайту БК гравці можуть легко пройти процедуру реєстрації ігрового профілю. Для цього також досить просто натиснути на кнопку «Реєстрація» та заповнити всі необхідні поля, після чого залишиться верифікувати профіль, що дасть змогу не лише поповнювати ігровий рахунок, але й робити ставки, виводити виграні гроші за допомогою мобільного пристрою.

Питання та відповіді

Чи можна змінювати інформацію, вказану під час реєстрації?

Важливо уважно вказувати персональні дані, оскільки змінити їх неможливо – крім пароля, який рекомендується час від часу змінювати.

Що робити, якщо забув пароль від Паріматч?

У меню авторизації необхідно натиснути кнопку «Забули пароль?». У наступному вікні потрібно ввести номер ігрового рахунку, адресу електронної пошти та натиснути на команду «Відновити».

Який бонус за реєстрацію дає Паріматч?

За реєстрацію на Париматч нові гравці одержують від букмекера щедрі бонуси. Для цього потрібно:

  • зареєструватися на сайті БК.
  • зробити перший депозит.
  • активувати бонус у налаштуваннях облікового запису.

Після цього на рахунок надійде бонус у розмірі першого депозиту, але не більше ніж 2500 грн. При цьому для отримання можливості виведення бонусу, згідно з правилами Паріматч, його потрібно спочатку відіграти.