ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Я знаю як це – працювати щодня на результат", - кандидат у депутати до Івано-Франківської обласної ради Іван Приймак

Іван ПРИЙМАК – підприємець, заслужений працівник сільського господарства України. Неодноразово обирався депутатом Городенківської районної ради, є депутатом Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання. Нагороджений медалями «За заслуги перед Прикарпаттям» та «За заслуги перед Городенківщиною, а також високими державними орденами та іншими нагородами. 

Зараз Іван Васильович Приймак балотується у депутати до обласної ради від «Європейської солідарності». Про себе кандидат коротко зазначає так: «Я народився і проживаю у селі Вільхівці на Городенківщині, хоча близькою мені є і Снятинщина, де провів свої студентські роки. Справою мого життя стала агрофірма «Вільхівці», якій присвятив двадцять років. Освіту здобував у Снятинському сільськогосподарському технікумі та в Камʼянець-Подільському сільськогосподарському інституті. Я знаю, що таке розраховувати тільки на себе і я знаю як цінуються зароблені гроші.

Вірю: якщо людина багато працює і трохи мрійник – все вдасться. Я звик працювати багато – від студентства і до сьогоднішнього дня. Я знаю, що таке відбудовувати з нуля і я знаю як це – працювати щодня на результат».

 Як депутат багато праці докладає до того, щоби в області була заборонена авіаційна обробка сільськогосподарських земель, активно лобіює інтереси сільськогосподарських виробників та пересічних селян. Оскільки Іван Приймак сам за фахом і родом діяльності повʼязаний із аграрною сферою, то він прекрасно розуміє усі проблеми і виклики даної галузі. Це з одного боку, а з іншого – бачить чітку перспективу розвитку.

Успішність громад  вбачає передусім у злагодженому функціонуванні усіх галузей. Економіка і культура, освіта і медицина – кожна із цих сфер суспільного життя повинна бути для людей. Якщо ми говоримо про сільськогосподарську галузь – то це сприятливі умови для фермерської діяльності. При потребі – залучення інвесторів, аби наша земля стала справді багатством, і щоби ми на ній були господарями і господарниками.

«Якщо аналізувати туристичну галузь – то ми розуміємо, що доступність і популяризація нашої культурної спадщини неможлива без доріг належної якості. Без інфраструктури. І без фінансово вмотивованих краєзнавців, котрі наповнюють туристичну галузь головним – змістом.

Освіта, на моє глибоке переконання, повинна базуватися на вихованні національної самодостатності, а не тільки на накопиченні знань. Рідна мова, рідна духовність – це ті орієнтири, які важливо прищеплювати з юності, тому система освіти – направду одна з ключових.

Кожна галузь потребує цілеспрямованої роботи, і вкрай важливо у ці нестабільні часи бути солідарними. Бути сильними. Бути свідомими», - зазначає кандидат. 

Іван Приймак, фермер, підприємець, депутат облради - гість програми "Про головне" (Телекомпанія "Снятин"):

Читайте також: Городенківщина представила свою команду "Європейської солідарності" на вибори до місцевих рад