ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Все для манікюру та педикюру в магазині Аврора

«Можна бути діловою людиною й думати про красу нігтів…» – ці слова класика поезії спонукають людей, незалежно від віку та статі, стежити за своєю зовнішністю. Вони підкреслюють важливість манікюру та педикюру з погляду не лише естетики, вираження власної індивідуальності, але й гігієни. Догляд за нігтями знижує ризик інфікування, запобігає їх ламкості та розшаруванню. Доглянуті руки й ноги виглядають привабливо, що підвищує самооцінку людини, робить її стильною та акуратною.

Якщо немає часу та бажання отримати професійний догляд за нігтями, ти можеш у домашніх умовах зробити собі відмінний манікюр та педикюр. Для цього знадобиться якісне приладдя. Купити все для манікюру дешево пропонує інтернет-магазин Аврора. На сайті ти знайдеш широкий асортимент продукції безпосередньо від виробника за вигідною для тебе ціною.

Що необхідно купити для догляду за нігтями

Перед процедурою перевір, чи всі компоненти для догляду є у твоєму арсеналі. На сайті магазину Аврора необхідні аксесуари ти знайдеш у зручному каталозі за товарними категоріями:

  • інструменти для манікюру та педикюру (ножиці, кусачки, пилки, тримери для видалення кутикули, насадки для фрезера, лампи для полімеризації гель-лаку);
  • засоби для  догляду за нігтями (для знежирення, зняття лаку, стимуляції росту, відновлення після гель-лаку), закріплювачі, які надають покриттю стійкість і блиск, баттери;
  • лак (перламутровий, з блискітками, доглядовий);
  • гель-лак різних кольорів;
  • декор (наклейки на нігті, гель для створення дизайну);
  • витратні матеріали (набори апельсинових паличок, форм для нарощування нігтів, фіксаторів накладних нігтів, серветки без ворсу).

Після видалення старого лаку занур пальці рук або ніг у теплу воду з додаванням засобу для розм'якшення кутикули. Додай нігтям форми за допомогою кусачок і пилочки. Відсунь і видали кутикулу тримером. Використовуй баф для полірування нігтьових пластинок. Нанеси засіб для догляду, зроби масаж шкіри та змий його, після чого покрий нігті базовим покриттям, кольоровим лаком, закріплювачем.

Як вдало вибрати якісні інструменти для догляду за нігтями

Перед покупкою манікюрних та педикюрних аксесуарів зверни увагу на такі важливі аспекти:

  • матеріал для виготовлення інструментів. Бажано надавати перевагу нержавіючій сталі, оскільки вона довговічна, легко стерилізується, стійка до корозії;
  • властивості інструментів. Кусачки та ножиці для нігтів і кутикули повинні бути гострими, зручними у використанні, а лопатки (шабери) – мати комфортну ручку та якісне заточування. Пилочки краще вибрати скляні або керамічні, вони менш агресивні до нігтьової пластини;
  • зручність використання. Інструменти мають легко лежати в руці, не ковзати, мати ергономічний дизайн.

Вигідніше купити готовий набір із компонентами високої якості. Якщо такий варіант поки що тобі не підходить, поступово збери свій власний комплект, вибираючи найкращі інструменти окремо. Почни з необхідного мінімуму якісних манікюрних виробів. З метою створення довгострокового нігтьового дизайну знадобиться хоча б мінімальний набір гель-лаків і лампа для їхньої полімеризації. Згодом поступово оновлюй свій арсенал інструментів, лаків під час вдосконалення своєї майстерності.

Як вигідно замовити та купити манікюрне приладдя

Найкраще рішення для створення персонального домашнього салону краси – замовити онлайн товар, вибраний на сайті Аврори. Його широкий асортимент і доступна ціна приємно здивують навіть найвимогливіших покупців. Замовлення безкоштовно доставлятиметься до найближчої до твого місця проживання торгової точки мережі магазинів Аврора або доставкою за тарифами компаній-перевізників. Перевіряй наявність знижок, акцій та промокодів, щоб ще більше заощадити на покупках. Шопінг в Аврорі – це вигідно, зручно, швидко, цікаво!