ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Володимир Федоришин розповів, що думає про участь у конкурсі "Головний лікар року"

Команда організаторів "Всеукраїнської відзнаки "Головний лікар року - 2019" переконана, що Головні лікарі України варті найвищої пошани та визнання їх внеску в розвиток охорони здоров'я.

Про це йдеться на сторінці конкурсу в соціальній мережі Facebook.

Один з номінантів торішньої Відзнаки,  Головний лікар КНП "Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни", лауреат "Всеукраїнської відзнаки "Головний лікар 2018" 3-го ступеня, Володимир Федоришин розповів, що він думає про участь у конкурсі: 

"Зосередившись на "щоденних" робочих справах, часто можеш не помічати, не звертати достатньо уваги на їх значимість. Приймаючи участь у конкурсі на "Всеукраїнську відзнаку "Головний лікар року", ми маємо можливість вкотре переконатись у колосальному обсязі та високому професіоналізмі справ, які сьогодні реалізують лікарі та медичні заклади. Відзнака – це не лише титул, а й можливість обмінятися досвідом з колегами, поспілкуватися та консультуватися з експертами різних галузей, які сьогодні стали невід’ємною частиною діяльності Головного лікаря - менеджера: маркетинг, управління персоналом, фінансовий менеджмент та застосування бізнес підходів в роботі закладу".

Читайте також: Пауерліфтери з Коломиї успішно виступили на чемпіонаті Європи. ВІДЕО