ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вночі на Франківщині шукали двох дівчат, які втекли з центру соціальної підтримки дітей. ФОТО

Поліцейські Івано-Франківщини упродовж ночі розшукували двох дівчат, які самотужки покинули Обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради, що розташований у Тлумачі.
 
Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб розшукати неповнолітніх і виявили їх у Коломиї та Івано-Франківську. З ними все гаразд. Наразі працівники поліції з’ясовують, чому дівчата покинули Центр, повідомляє обласна поліція.
 
7 жовтня о 23:10 до поліції Тлумача звернувся виконувач обов’язків директора Обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради та повідомив, що з 20:00 по 20:30 години двоє неповнолітніх вихованців покинули територію Центру та зникли у невідомому напрямку, а на телефонні дзвінки не відповідають.
 
Ювенальні поліцейські спільно з колегами негайно отримали орієнтування та розпочали пошуки 14-річної і 17-річної дівчат. Допомагали правоохоронцям працівники й керівництво Центру. 8 жовтня неповнолітніх розшукано: о 01:30 в Коломиї, неподалік автостанції, 17-річну дівчину, а о 04:00 в обласному центрі, неподалік продуктового магазину, 14-річну дівчину.
 
Наразі з неповнолітніми поліцейські проводять профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.
 
Працівники поліції висловлюють вдячність усім небайдужим громадянам, які допомогли у пошуках дівчат.