ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вихованці коломийської школи єдиноборств "GBROTEAM" здобули два "золота" і одне "срібло" на чемпіонаті світу з ММА. ФОТО

В ОАЕ (Абу-Дабі) завершився Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА 2023 р., на якому вихованці коломийської школи єдиноборств "GBROTEAM" здобули дві "золоті" та одну "срібну"медалі, повідомив тренер новоспечених чемпіонів Юрій Данищук.
"З гордістю можу написати те, що МИ – Україна, Коломия, школа єдиноборств «GBROTEAM» маємо двох чемпіонів та одного віце-чемпіона світу з ММА. Це неймовірне досягнення від наших юних коломийських спортсменів. В свої 12 років вони мають колосальний досвід та успіх в такому важкому спорті, який обрали. Космічний рівень організації та пекельний рівень конкуренції. Великі маштаби, високий тиск результату, зміна клімату не завадили нашим спортсменам проявити себе на всі 100%. Цей результат – це плоди проробленої усією командою праці, дисципліни, витримки, характеру, віри та підтримки. Пишаюсь кожним, хто причетний до цього спільного успіху. Дякуємо всім, хто був залучений до підготовки наших спортсменів до ЧС. Це були дуже насичені та важкі декілька місяців підготовки, але результат говорить сам за себе", - написав наставник.
Гунда Денис – чемпіон світу з ММА.
Марценюк Ірина – чемпіонка світу з ММА.
Гаврищук Данило – віце-чемпіон світу з ММА.
"Дякую своїм спортсменам, що зробили мене найщасливішою людиною в світі, якій було дуже важко стримувати емоції тієї гордості та щастя за своїх вихованців, - ділиться емоціями тренер. - Дуже шкода за Мариняка Івана, нажаль йому не вдалося піднятися на пʼєдестал чемпіонів, після перемоги над спортсменами з Казахстану та Італії, його шлях зупинився в 1/4, спортсмен з США виявився сильнішим. Але ми обіцяємо, що повернемся сильнішими, адже ми з ним знаємо, що він має стержень справжнього чемпіона, тому ми нічого не втратили, а тільки здобули. Будемо наполегливо працювати і йти за своєю метою.
Це був особливий час для нас всіх. Я дуже щасливий тренер, що наші спортсмени отримали можливість в такий важкий час для країни не лише стати одними з кращих бійців світу, але і тиждень часу бути в ОАЕ, в одному з найкрасивіших та найособливіших місць на планеті. Ці унікальні спогади залишуться з ними назавжди.
Дякую всім українцям, коломиянам, нашим друзям, всій команді нашої школи єдиноборств «GBROTEAM» за підтримку, віру, переживання. Вони робили нас сильнішими та впевненішими в собі.
Українці – то є сама сильна та дружня нація! Наша збірна була найгучніша, найпалкіше підтримувала на трибунах наших спортсменів. Мабуть ця підтримка в поєднанні з сильним складом спортсменів та тренерів, допомогла національнії збірній України зайняти 1ше командне місце та стати найсильнішою нацією в світі.
Дякуємо Івано-Франківській обласній федерації зі змішаних єдиноборств ММА та її президенту Andrian Petrushchak за спільну пророблену роботу та всю допомогу.
ПРОШУ ВСІХ КОЛОМИЯН ЗА РЕПОСТ ПУБЛІКАЦІЇ, КОЛОМИЯ ПОВИННА ЗНАТИ СВОЇХ ЧЕМПІОНІВ!
Дякуємо всім героям України, а перемоги присвячуємо всіх загиблим героям України.
Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ", - йдеться у дописі.
  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.