ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Відтепер Коломийський ЦНАП може надавати свої послуги вдома. ФОТО

 Таке нововведення стало можливим завдяки співпраці з міжнародними організаціями UK Аid та ПРООН. Завдяки їх підтримці Коломийська громада отримала обладнання для мобільного робочого місця адміністратора, а також - автомобіль.
Як повідомив голова громади Богдан Станіславський, наразі ЦНАП розробляє порядок надання віддалених послуг, такою можливістю у тестовому режимі можуть скористатися тільки вакциновані мешканці громади, які старше 80 років або ж мають інвалідність І групи. Також наразі на виїзді надаються тільки соціальні послуги від управління соціальної політики Коломийської міської ради. Невдовзі планується розширити як перелік послуг, так і перелік категорій мешканців, які зможуть отримати їх.
Щоб скористатися послугами ЦНАПу вдома необхідно:
- Зателефонувати до адміністрації ЦНАПу на номер 034 334 51 18 або ж на гарячу лінію Коломийської міської ради 0800 50 33 03;
- Залишити заявку про потребу виїзду адміністратора;
- Очікувати на приїзд адміністратора (про це повідомлять додатково).
"Щиро радий, що відтепер ЦНАП зможе ще краще надавати свої послуги мешканцям громади. Дякую Миколі Андрусяку за успішну реалізацію цього задуму. На цьому не зупиняємося, адже в планах ще багато проєктів, які тільки піднімуть рівень роботи Коломийського центру надання адміністративних послуг", - наголосив Станіславський.
На головному фото: пані Марія стала першою мешканкою громади, яка отримала послуги ЦНАПу вдома.