ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Відійшов у вічність відомий коломийський лікар Любомир Синиця

19 серпня на 68-му році відійшов у вічність відомий коломийський отоларинголог,  заслужений лікар України Любомир Синиця.

Співчуття на своїй сторінці  у Фейсбук вчора опублікував Роман Оріщак.

"Товариство отоларингологів Івано-Франківської області та колектив ЛОР відділення Коломийської ЦРЛ глибоко сумує з приводу важкої втрати.

Сьогодні 19 серпня 2020 року відійшов на вічний спочинок Синиця Любомир Павлович, народився 3 січня 1953 року. В 1975 році закінчив Вінницький медичний інститут ім. М.І.Пирогова. З 1976 р. почав свою трудову діяльність з посади лікаря станції швидкої медичної допомоги .З 1979р. працював лікарем отоларингологом .З 1990р. на посаді завідуючого ЛОР відділення Коломийської ЦРЛ по 2013 рік. Трудову діяльність дальше продовжував лікарем отоларингологом.

Синиця Любомир Павлович лікар вищої категорії, неодноразово був нагороджений різними відзнаками,а в 2013р йому було присвоєно нагороду , "Заслужений лікар України», був активним учасником народної аматорської чоловічої хорової капели «Жайвір».
Ми відчуваєм велику втрату серед медичних працівників. Його розум,вміння рук допомагати в одужанні хворих. Був прекрасним спеціалістом і наставником для молодих лікарів, завжди допомагав іншим, він був прекрасний сім’янин,батько ,дідусь. Любив свою роботу лікаря,свою рідну мову,українські традиції,не раз ходив у походи по горах Карпатах, любив природу ,у вільний час і порибалити.

А сьогодні ми, медичні працівники КНП «Коломийської ЦРЛ» КРР, хочемо висловити щирі співчуття родині, дітям, внукам і нашій медичній громаді, які знали і працювали разом із ним.

Важко знайти слова втіхи коли стається непоправне - смерть рідної людини.

Світла пам’ять і вічний спокій", - йдеться у дописі.

З власних джерел "Дзеркалу" відомо, що Любомир Синиця захворів на коронавірус. У важкому стані він перебував на лікуванні у Києві. Але врятувати медика не вдалося.

Вічна пам'ять...