ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Відійшов у вічність головний рятувальник Коломийщини Ігор Вацик

Сьогодні, 27 липня, на 55-му році життя помер очільник Коломийського МРВ УДСНС в Івано-Франківській області Ігор Вацик.

Як стало відомо Дзеркалу, Ігор Вацик повертався з Франківська і на Коломийській об'їзній дорозі його машина злетіла з дороги. За попередньою інформацією в коломиянина обірвався тромб.

Подробиці трагедії повідомимо згодом. 

За інформацією Управління ДСНС області, Ігор Вацик народився 21 січня 1966 року в селищі Ворохта Яремчанської міської ради.

Закінчив Львівське пожежно-технічне училище, де навчався за спеціальністю «Протипожежна техніка та безпека». Також навчався у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МВС України, який закінчив у 2001 році.

Понад 30 років присвятив порятунку життя людей. Рухаючись кар’єрними щаблями, у квітні 2013 року Ігор Ярославович став начальником Коломийського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

У пам’яті всіх, хто знав і працював разом із Ігорем Ярославовичем, він залишиться висококваліфікованим фахівцем, мудрим керівником, хорошим другом.

"Відхід у вічність близької людини є невимовно тяжким випробуванням для рідних і близьких покійного, тож у ці жалобні дні висловлюємо їм глибоке співчуття, поділяємо біль і горе, щиро сумуємо в цю скорботну годину.

Світлі спогади про цю людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Ігора Ярославовича..." - йдеться у дописі рятувальників.

Вічна пам'ять...