ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Види та особливості препарату Гліцисед

Серед антистресових препаратів одним із найбільш відомих є Гліцисед – він демонструє високу ефективність та дозволяє позбутися багатьох симптомів стресу, на кшталт дратівливості та розладів сну.

Якщо вам треба дізнатися більше про препарат Гліцисед інструкція надасть всі відповіді на питання, вона розміщена на сайті інтернет-аптеки apteka.net.ua. Зарезервувати цей медичний засіб можна в зручній для вас аптеці мережі «Бажаємо здоров’я». Тут на вас чекають оптимальні ціни, оригінальна продукція, широкий асортимент та кваліфіковане обслуговування. Аптечна мережа «Бажаємо здоров’я» також бере участь у програмі «Доступні ліки».

Різновиди препарату Гліцисед

Якщо вам треба позбутися негативних проявів стресу, можна вибрати:

  • Гліцисед;
  • Гліцисед Макс;
  • Гліцисед Кардіо.

Гліцисед – це джерело гліцину (амінооцтової кислоти). Це речовина сприяє поліпшенню настрою, зменшенню конфліктності, полегшує засинання, позитивно впливає і на розумову працездатність. Гліцин зміцнює оболонки нервових волокон, що призводить до зниження емоційної напруги.

Гліцисед Макс містить у складі не лише гліцин, але і макроелемент магній (діюча речовина – магнію аспарагінат). Потреба в магнії зростає при синдромі хронічної втоми,  прийманні лікарських засобів, за незбалансованих дієт, фізичних навантажень.

Гліцисед Кардіо містить макроелементи калій і магній, що сприяють кращій роботі міокарда (серцевого м’яза), вони також знижуть емоційне збудження у стресових випадках.

Особливості препарату Гліцисед

Цей медичний засіб призначають дорослим та дітям старше 3 років. Таблетки не потрібно ковтати, їх треба тримати в ротовій порожнині (під язиком чи за щокою) до повного розчинення.

Чи можна приймати цей медикамент під час вагітності – повинен вирішити лікар. Також варто з уважністю призначати його пацієнтам похилого віку. Якщо у пацієнта спостерігається підвищений артеріальний тиск, треба ретельно контролювати цей показник і за потреби скоригувати дозування. Під час лікування пацієнтам не рекомендується працювати зі складними механізмами та керувати автомобілем.

Гліцисед – це дієвий препарат для боротьби зі стресом, але зауважимо, що не можна займатися самолікуванням, спочатку варто звернутися до лікаря. Спеціаліст визначить добове дозування та тривалість курсу лікування залежно від діагнозу і мети терапії.