ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Від сьогодні Коломия у "червоній" зоні: перелік обмежень

Як повідомляли раніше, з 00:00 год. 24 серпня у Коломиї  встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Це означає, що на території Коломиї до обмежень, передбачених для «зеленого», «жовтого» та «помаранчевого» рівня, додаються наступні:

 Заборонено:

1) регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міському сполученні,

крім перевезення: 

- легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років;

- службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції.

Примітка: посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного, міжобласного та міжнародного сполучення;
Транспорту приміського, міжміського, внутрішньообласного, міжобласного та міжнародного сполучення забороняються зупинки на території міста Коломиї, крім автовокзалу по вул.Антоненка-Давидовича, 15.

2) відвідування закладів освіти здобувачами освіти.

3) приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сферах культури, кінотеатрів, закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, спортивних залів, фітнес-центрів, крім торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та літніх майданчиків.

4) відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

Коломийський район і приєднані до Коломийської ОТГ села (Воскресінці, Шепарівці, Іванівці, Товмачик, Саджавка) залишилися у «помаранчевій» зоні.

Нагадуємо,  епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Які обмеження встановлені для кожної зони - дивіться в інфографіці:

Зазначимо, що на нашому сайті тривають два опитування "Як сприйняли новину про занесення Коломиї до "червоної" зони?" і "Яке з обмежень "червоної" зони засмутило вас найбільше?".

До теми: Коломия – у "червоній" зоні. Міський голова пояснив правила. ВІДЕО

Читайте також: З 24 серпня буде закрито продаж квитків на станції "Коломия".

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.