ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Від Романа до Йордана: Музей писанки запрошує дітей і дорослих на майстер-класи. ФОТО

ВІД РОМАНА ДО ЙОРДАНА
Під такою назвою вже не перший рік у Музеї писанкового розпису традиційно діє програма для дітей. І цьогоріч, у цей важкий для кожного з нас час, спричинений повномасштабною російською агресією, ми запрошуємо дітей та їхніх батьків бодай на коротку мить відволіктись.
У творчій майстерні Музею всі охочі зможуть розкрити й реалізувати власні таланти і фантазії. Зокрема, під час майстер-класів зі створення різдвяного павука чи дідуха, ялинкових прикрас із соломи, декоративних писанок, прикрашених тематичними сюжетами; розпису пряників-миколайчиків, малюнків на склі, створення сирних коників.
Після майстер-класу є можливість ознайомитись з експозицією Музею, скласти пазли з писанковими мотивами чи пограти в гру «Меморі», подорожувати з музейним «Путівником»…
Головне, щоб були позитивні емоції, завзяття і фантазія, які, зокрема, панували під час майстер-класу з розпису медових пряників, участь у якому взяли учні Коломийського ліцею №9 (на світлинах).
Тож запрошуємо долучатись: для груп обиратимемо зручний для всіх час проведення, а для відвідувачів, які матимуть бажання індивідуально приєднатись до майстер-класу, заздалегідь анонсуватимемо захід на музейній сторінці.
Звертаємо увагу, що участь у всіх майстер-класах – тільки за попереднім записом (068 838 98 74, 096 478 25 34, 050 101 43 70).