ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

В Галичині жінка вбила двох своїх сусідок і 8-річну дівчинку

Вбивства сталися в селі Тяглів Сокальського району (Львівська область). Вранці сусіди знайшли у хаті мертвою  28-річну Богдану Ващишин, її 8-річну дочку та сусідку, 70-річну Анастасію Семенюк.

Правоохоронців про вбивство повідомили сусіди. І вже коли ті працювали на місці, у сусідньому будинку виявили ще один труп. Населений пункт Тяглів – малесеньке село на Львівщині, де заледве проживає 400 чоловік. Приховати щось від когось – майже нереально. Однак, що трапилося минулої ночі, і чому убивця розправився з жінками у двох різних хатах (пенсіонерка Анастасія жила навпроти Богдани), залишається для селян загадкою.
Та нічого поганого про них сказати не можемо, – говорять у сільській раді сусідніх Хлівчан, куди належить і Тяглів. – Богдана ніби нормальна була, чоловіка мала. Того дня він у справах до батьків пішов, там і заночував. Вона любила іноді з подругами посидіти, але хіба то гріх? Дитина доглянута була, тиха, спокійна дівчинка. А сусідка їхня – вдова, і син помер, а дочка, кажуть, десь за кордоном на заробітках. Усе село шоковане, навіть в голові не вкладається, хто і за що міг таке вчинити!
У вбивстві жінок та дитини підозрюється їхня 47-річна односельчанка.
Слідством попередньо встановлено, що 23 грудня у будинку 28-річної жительки села були дві її односельчанки – 47-ми та 70 років, – розповідає т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія. – Жінки пиячили, а дівчинка бавилася в кімнаті. Після того, як 70-річна сусідка пішла додому, господиня з гостею посварилися. Остання почала бити молоду жінку, досить було буквально кількох ударів в голову, аби та померла. Тоді вона кинулася з ножем до дитини і кілька разів вдарила дівчинку в шию. А тоді пішла до хати 70-річної сусідки і щойно та відчинила двері, вдарила її кілька разів у голову. Очевидно, аби прибрати свідка, що вони всі разом пиячили.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Підозрюваній загрожує до 15 років в’язниці.
Призначено ряд експертиз, всі обставини з’ясовуються, – каже начальник управління кримінального розшуку ГУ НП у Львівській області Микола Гладюк.
Джерело: versii.if.ua