ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Учителька Коломийського ліцею №9 посіла І місце у ІІ етапі конкурсу "Вчитель року-2021"

Упродовж грудня-січня проходив обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021».
Учителька математики Коломийського ліцею №9 Горецька Галина Володимирівна з честю представила наше місто, зайнявши І місце у ІІ етапі фахового змагання у номінації «Математика», повідомляють на сторінці Управління освіти.
Як зазначається, цей конкурс означає перш за все професійне зростання: "Це можливість бути почутими і зрозумілими, долучитися до реформи Нової української школи. Нас хвилює майбутнє нашої країни, яке залежить від якості освіти".
Вимоги до учасників були досить серйозні. Учителі реєструвалися на платформі Міністерства освіти та науки, презентували власну педагогічну ідею, проходили тестування з психології, педагогіки та методики викладання математики, брали участь у методичному практикумі, проводили онлайн та офлайн уроки.
Галина Володимирівна продемонструвала свою педагогічну майстерність, професійні вміння та навички, реалізацію наскрізних ліній, спрямованість на формування цілісності знань учнів. Ділилась досвідом володіння сучасними освітніми технологіями та особистими методичними напрацюваннями.
"Щиро вітаємо Горецьку Галину Володимирівну з професійним успіхом! Торуйте нові шляхи до звершень, злетів та перемоги на IІІ етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2021»!" - йдеться у дописі.
 
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.