ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Учасники бізнес-туру "Харчова промисловість" відвідали два успішні підприємства Городенківської громади. ФОТО

8 вересня в рамках бізнес-туру «Харчова промисловість» одразу два успішні підприємства Городенківської громади відкрили свої двері для гостей і розповіли про свої здобутки та труднощі ведення бізнесу.
Головною ідеєю бізнес-туру є розвиток малого та середнього підприємництва (МСП) в Івано-Франківській, Чернігівській, Харківській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Житомирській та Одеській областях шляхом налагодження особистісних бізнес-контактів підприємців та тиражування кращих бізнес-практик.
35 учасників туру, підприємців із різних областей України та журналістів, спершу відвідали Тишківці, де розташоване підприємство «Еко Беррі», що спеціалізується на вирощуванні, переробці та заморожуванні ягід та лісових продуктів. Тут учасники ознайомилися із технологією заморожування продукції, на власні очі побачивши шлях ягід із сонячного поля до покупця.
 Наступним пунктом бізнес-туру стала агрофірма «Вільхівці», яка займається вирощуванням зернових та технічних культур. Учасникам туру розповіли про тонкощі аграрного бізнесу, та провели екскурсію елеваторним комплексом.