ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У центрі Коломиї виступив кавер-гурт з Рівного

Never Too Late Band існує вже три роки. За цей час музиканти об’їздили близько 20 міст України. Сьогодні зіграли й для коломиян.

Загалом у гурті грають п’ять осіб, однак подорожують Never Too Late Band не повним складом. Їздити містами з вуличними концертами хлопці почали понад 2,5 роки тому. Метою було зібрати кошти на запис альбому, адже окрім каверів на українські та зарубіжні хіти, музиканти мають і авторські доробки.

Щойно карантин послабили, виконавці спробували зіграти на вулицях рідного Рівного, а потім поступово відновили поїздки. Їхню творчість уже чули в Івано-Франківську, Калуші, Надвірній, Києві, Львові, Вінниці, Херсоні, Миколаєві, Одесі, Кривому Розі, Луцьку, Рівному, Ужгороді, Житомирі, Тернополі, Сумах та інших. Далі за планом - Закарпаття.

Мрія Never Too Late Band - вийти на велику сцену. Хлопці вже виступали на розігріві у Dzidzo, Melovin і NK у рамках «Мегаподії».

- Ми пройшли відбір на участь у фестивалі «СХІД-РОК» та розігрів до гурту «Антитіла», але через карантин заходи скасували або перенесли на 2021 – 2022 роки, - розповідає менеджер гурту Олександра Савчук. – Цього літа маємо можливість записати перший альбом і ще мріємо про кліп.

Музиканти крок за кроком працюють над досягненням своєї мети: записують демо, знімають відео та готуються до підписання контракту. Більше про творчість Never Too Late Band – на їхній сторінці в Instagram.

Юлія МАРЦІНОВСЬКА

Андрій КАНЯ