ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У "Світовиді" відкриють виставковий проєкт "вАRТе"

Коломиян запрошують на виставку живопису нової мистецької групи: львівських художниць з різним досвідом і стилем мистецької практики, об'єднаних спільним бажанням створювати якісні проекти.

Виставку відкриють сьогодні, 29 лютого, о 16 год. у великому виставковому залі МЦ "Світовид". 

Перший виставковий проект “вАRТе” зумисне розпочинає свій експозиційний шлях у локальному мистецькому осередку, тим самим підкреслює важливість виставкової діяльності в регіонах.

Принциповою позицією групи є діалог з глядачем, публікою малих і більших міст, яка має бажання “зіткнутись”, пережити емоції та рефлексувати на мистецтво, яке твориться сьогодні.

“Вартість, варто, вартий, варте. Такі схожі та різні за значенням слова…”

"Митець завжди вкладає своє значення у кожну роботу, сюжет, назву, у термін, яким позначає те, що створює. Та справжню вартість того , що створюємо ми - дають погляди , думки та почуття тих, хто вдивляється у полотна, у кожну лінію, перехід кольорів та фактур. Що закодоване у цьому, зафіксованому на полотні, згустку емоцій та переживань, у цих мазках і фарбах?
Що відчуває кожен, хто споглядає та проникає у творчість митця? Саме це і вАРТе, що надає цінність та формує бажання і ціль , варте вашого часу , уваги , думок і почуттів . Безмежний неосяжний світ створення, мистецького вираження, мистецької відвертості та розмови", - йдеться в анонсі.