ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У "Світовиді" відкриють спільну виставку "Шпаківня". АНОНС

14 листопада о 13 год. у МЦ "Світовид" відкриють спільну виставку  "Шпаківня" за участю Андрія Шпака, Любави Собуцької та Ліди Шпак.

«Шпаківня» поєднала різні мистецькі бачення, творчі втілення та напрацювання певного часу трьох митців. Це - Андрій Шпак, Любава Собуцька та Шпак Ліда. Кожен з них - це яскрава талановита і харизматична особистість.
Шпак Андрій – художник, котрий яскраво запалав у другій половині 1980-х – на початку 90-х. На виставці представлений ранніми графічними творами та живописними полотнами . Характерний динамічний, експресивний мазок.
Собуцька Любава ( донька Андрія та Лідії ) – художниця, поетка. У роботах намагається синтезувати народне та сакральне, взоруючись на традиційне українське мистецтво. У «Шпаківні» Любава показує художні роботи різних часових періодів.
Шпак Лідія – модельєрка, дизайнерка, автор художньої колекції вбрання. Лідія постійно знаходить натхнення у чомусь новому. Зараз, це народне вбрання, вишивка, головні убори. На виставці глядач побачить роботи трьох останніх років – репліки-переосмислення українських народних вінків.Членкиня КАМу.
,,...Раді представити наповненість нашої ,,Шпаківні" любим шанувальникам прекрасного,цікавого та рідного... До зустрічі !" - Шпак Ліда і Любава Собуцька, - йдеться в анонсі.