ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Польщі затримали скандального екс-секретаря Коломийської міської ради Любомира Жупанського

У Польщі затримали скандального колишнього секретаря Коломийської міської ради, якого розшукував інтерпол,  Любомира Жупанського. За інсайдерською інформацією "Дзеркала медіа", затримання відбулося  в аеропорту Катовіце-Пижовіце, коли чоловік  намагався вилетіти з Польщі на чорноморський курорт Бургас в Болгарії.

Під час перевірки документів виявилося, що дані Жупанського фігурують в базі Інтерполу. Він значиться в розшуку в Україні через звинувачення в скоєнні 2016 року смертельної ДТП, внаслідок якої загинуло двоє людей - 85-річний та 71-річний жителі села Одаї. Любомир Жупанський, ховаючись від відповідальності, втік з України.

Любомира Жупанського затримали в аеропорту й передали польській поліції. Там вирішуватимуть його подальшу долю, в тому числі можливість екстрадиції.

Нагадаємо, за участі Жупанського у 1994 році була вчинена ще одна смертельна ДТП — тоді винуватець не поніс покарання. ДТП сталася 19 серпня, на Спаса, 1994 року у Мишині. Тоді під колесами авто загинув 52-річний чоловік.

Головне фото - з архіву.

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.