ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Одесі викладач-логопед на занятті била дитину

У фейсбуці з'явився відеозапис домашнього заняття, під час якого викладач-логопед із Одеси била дитину, передає life.pravda.com.ua.
Запис з камери відеоспостереження у Facebook опублікувала мати постраждалого хлопчика Ольга Зелінченко. Вона ж стверджує, що ім'я логопеда — Яна Єфименко. За словами жінки, які наводить видання dumskaya.net, у момент інциденту батьки були вдома, однак не змогли вчасно відреагувати, тому що "педагог" після ударів затуляла маленькому Колі рота. Після 10-хвилинного заняття хлопчик спочатку не міг сказати ані слова, а потім став заїкатися сильніше, ніж до цього, повідомила його мати. "До неї ми практично впоралися з проблемою, домоглися стійкої ремісії! Хотіли поліпшити дихальну техніку! Знайшли логопеда, у якої рейтинг 5 із 5, купа позитивних відгуків, 12 дипломів з різними техніками і методиками! На третій хвилині уроку вона почала бити дитину, жбурляти його на стілець, човгати по кімнаті! Закривати рот і тримати, коли він намагався вибігти!" — написала у Facebook Ольга Зелінченко. Після інциденту логопед прийшла на наступне заняття до Колі, ніби нічого не сталося. Мати хлопчика повідомила, що питання притягнення до відповідальності логопеда вирішуватимуть правоохоронні органи, а відео вона опублікувала, щоб попередити інших батьків.
Анкета логопеда з сайту 100balov.info
У мережі є анкета логопеда і репетитора з дошкільного навчання Яни Єфименко. У ній вказано, що жінка навчає дітей з двох років, а її послуги коштують від 150 до 500 грн на годину. Вона має купу сертифікатів та вищу педагогічну освіту. Анкета також стверджує, що педагог може не лише працювати з найменшими дітьми і дошкільнятами, а також здатна навчати дітей з аутизмом і синдромом Дауна.
Анкета логопеда з сайту 100balov.info
Цікаво, що вже за кілька годин після того, як відео розлетілося мережею, анкету було видалено.
Анкету було видалено