ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийському ЦНАПі прийматимуть документи на оформлення ID картки та біометричного паспорта

Відтепер у Коломийському ЦНАПі можна буде подати документи на оформлення ID картки та біометричного закордонного паспорта.

Сьогодні, 4 липня, Коломийський ЦНАП розпочав прийом документів для оформлення паспортів громадян України, повідомляє прес-служба міської ради. 

Звичайний (20-денний термін) обійдеться 682 грн, а терміновий (7 днів) - 1034 грн. Оплатити можна просто в самому центрі, для цього встановили банківський термінал.

Коломияни давно нарікають на черги у паспортному столі. Відкриття такої послуги в центрі адмінпослуг було давно у планах міської ради, але процес затягувала процедура передачі повноважень.

Обслуговування у ЦНАПі відповідає сучасним вимогам.

Першим подав документи для оформлення паспорта громадянина України міський голова Ігор Слюзар. 

"Ми йшли до цього останні два роки, - каже Ігор Слюзар. - Нарешті пройшли процедуру отримання повноважень для надання такої послуги. Виділили 1 млн гривень на закупівлю обладнання. Відтак у нашому ЦНАПі буде 4 столи прийому і один - на видачу. 

 Поки що 10 днів буде тестуватися система. А з 15 липня запрошуємо коломиян, і не тільки, адже скористатися послугами ЦНАПу може будь-який громадянин України". 

У найближчому майбутньому можна буде записатися на прийом через офіційний сайт ЦНАПу – cnap.kolrada.gov.ua.

Читайте також: Паперовий або електронний: чи полегшили життя ID-картки. Дані з паспортному столу у Коломиї