ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У коломийському "Світовиді" відкриють виставку художниці Natali DK "Місто". АНОНС

Незабутні враження та подорожі – це невід’ємна частинка в житті людини. Цифрова художниця Natali DK запрошує всіх охочих у креативну подорож містами не тільки України, а й Європи. Вузькі вулички, старовинна архітектура і нова, визначні місця оживатимуть у вас прямо на очах. Це буде фантастична подорож з елементами віртуального сприйняття. Сучасні технології, культура, історія трансформуються у єдине ціле для вас, у щось сучасне та нове. Концепцією даної виставки є місто, яке спрямоване для збереження традицій та культур різних народів, для розвитку власної національної свідомості.
Нашу культуру та власні круті звершення в архітектурі потрібно цінувати та берегти. Архітектура - це мовчазний літопис світу і нам буде набагато приємніше, коли ми будемо бачити визначні елементи, скульптури та пам'ятки ще наживо. Саме щось красиве в архітектурі як елемент естетики та багаторічних старань. Ми самі створимо собі красу, відреставрувавши та зберігши надбання наших предків. Адже ми цінуємо красу та бережемо цінності.
Посил самої виставки: "Цінуємо красиву архітектуру та її історію".
Відкриття виставки відбудеться у СЕРЕДУ, 3 ЛИСТОПАДА о 16:00 у МЦ "Світовид" 
"Для класної, чудової незабутньої подорожі вам необхідні тільки дві речі: гарний настрій та смартфон! Пізнавальної та натхненної подорожі!!!" - йдеться в анонсі.