ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийському районі в аварії постраждав водій легковика. ФОТО

Аварія сталася близько обіду. Водій «ВАЗу» допустив зіткнення з автомобілем «KIA Sportage». Правоохоронці розпочали досудове розслідування.

 4 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт Заболотів. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, 68-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «ВАЗ 21101», виїжджаючи на головну дорогу Н-10, сполученням «Стрий - Чернівці - Мамалига», не впевнився в безпечності маневру, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення з автомобілем «KIA Sportage». 42 - річна водійка рухалась головною дорогою у напрямку міста Коломия. У результаті аварії, керманич «ВАЗу» отримав тілесні ушкодження. Чоловік був доставлений до Коломийської ЦРЛ. Водійку перевірили на стан сп’яніння. Встановлено, що за кермом вона була твереза. Медики відібрали кров для проведення експертизи у потерпілого водія. 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Поліція Івано-Франківської області