ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийському ліцеї №9 розпочав роботу літній мовний онлайн табір CreativeCampOnline 2021

У Коломийському ліцеї №9 розпочав роботу літній мовний онлайн табір CreativeCampOnline 2021.
GoCamp GoGlobal - це найбільша освітня волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. Водночас GoCamp - це експериментальна платформа для шкіл, де вчителі тепер можуть спробувати використовувати передові методи і бути відкритими для нових ідей.
У червні 2021 до відкритого конкурсу відібрали 48 шкіл та 500 учасників.
"Наші вчителі Лисишин М.В., Плекан Т.М., Бортейчук В.В., Калин М.В., Пустовар Р.В., Трохимчук О.В., Бойчук Т.М.пройшли тренінги GoCamp Online Teacher Training (6 модулів) за новою методологією викладання, інтерактивним навчанням,виконали безліч творчих завдань, ознайомились, як проводити сучасні літні табори на основах проєктних та ігрових підходів. Завжди активними є і вчителі англійської мови, які залучають своїх учнів до роботи у таборі", - повідомляють на сторінці ліцею.
З 28 червня по 9 липня 25 найактивніших та найкреативніших учнів з своїми неперевершеними менторами будуть створювати нові цікаві проєкти, опановувати нові технології: COLLAGE, APPROPRIATION TECHNIQUE, JUXTPOSITION, SCETCHING, Storytelling.
І найцікавіше - це спілкування з волонтерами щодня!
28 червня учні мали можливість познайомитись з командою Snap, працювати в програмі Menti, опанувати сучасну техніку Assamblage та створити презентацію команди нашого ліцею та познайомитись з волонтером з Іраку Ali Alasadi. Також учні познайомилися з Camp Story "The Last Chance to Save your Town" та щодня шукатимуть зашифровані слова, знаки та цифри.