ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийській РДА вітали аграріїв. ФОТО

17 листопада в Україні відзначатимуть День працівників сільського господарства. З нагоди цього 15 листопада  в залі засідань Коломийської РДА  відбулися урочистості.

Аграрний сектор відіграє особливу роль в соціально-економічному житті району, адже сільськогосподарське виробництво провадиться на всій його території. В аграрному секторі району працюють 74 сільськогосподарських підприємств, з яких 48 – фермерські господарства.

Благословили свято Правлячий Архієрей Коломийської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви, Кир Василія Івасюк та декан Печеніжинського деканату православної церкви України Отець Юрій Ужитчак.

З вітальним словом звернулися до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Нестор Печенюк та керуюча справами виконавчого апарату районної ради Марія Сарахман.

Представники влади подякували всім аграріям району за величезний труд, який було вкладено протягом поточного року для забезпечення високих показників роботи в агропромисловому комплексі району, а також побажали миру, спокою, достатку і великого людського щастя в кожну родину.

Грамотами районної державної адміністрації та районної ради за сумлінне ставлення до роботи, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у праці, належну організацію сільськогосподарського виробництва, забезпечення розвитку рослинництва та тваринництва, досягнення високих показників з урожайності сільськогосподарських культур і продуктивності тваринництва та з нагоди професійного свята були нагороджені працівники та колективи сільськогосподарських підприємств району.

Завершились урочистості святковим концертом за участю аматорських колективів та вокалістів району.