ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийській районній військовій адміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу

Робочий тиждень Коломийської районної військової адміністрації розпочався із засідання оперативного штабу з координації дій та дотримання правового режиму воєнного стану на території Коломийського району.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
Начальник військової адміністрації Любомир Глушков підкреслив, що ключовим питанням оперативного штабу залишається виконання планових завдань щодо постачання техніки для забезпечення Збройних Сил України та інших військових формувань.
Правоохоронні органи району спільними зусиллями працюють для збереження громадського порядку та законності. Керівники відповідних установ доповіли, що ситуація контрольована та стабільна.
Начальник Коломийського міжрайонного відділу управління СБУ в Івано-Франківській області Віктор Дем’янів рекомендував відповідально ставитись до поширення інформації у соціальних мережах та висвітлювати тільки правдиві і перевірені дані задля застереження від дезінформації та паніки серед населення.
Також голови територіальних громад доповіли про стан охорони об’єктів критичної інфраструктури.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.