ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийській міській раді визначилися зі складом виконкому

Сьогодні на ІХ (позачерговій) сесії Коломийської міської ради 8 демократичного скликання депутати проголосували за включення двох нових учасників до виконкому. Саме це питання минулого тижня створило напругу в стінах Ратуші і сесія міської ради була завершена за 40 хвилин від початку. Адже частина депутатів нерегламентовано вирішила винести на порядок денний питання про включення до складу виконкому кандидатури військовослужбовця Петра Бойчука.

Конфуз стався через те, що подання на членів виконкому подає міський голова. І така пропозиція від частини депутатів є незаконною. Міський голова Богдан Станіславський, наголосив, що проти кандидатури Петра Бойчука нічого немає, але процедура повинна бути виконана згідно законодавства. Як компроміс, сьогодні на сесії Коломийської міської ради депутати проголосували за збільшення кількості членів виконкому з 37-ми на 38 та за погодження двох нових членів виконкому. Ними стали  громадський діяч, майданівець, боєць «Чорної Сотні», сьогодні військовослужбовець 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади Петро Бойчук,

та бізнесмен із Королівки, депутат КМР 2010-2015 рр Іван Гуменюк, який у 2006 році викупив підприємство «Коломийський Хлібокомбінат, відтоді хлібокомбінат отримав друге дихання.