ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї змагалися боксери з 18-ти регіонів України. ФОТО

Всеукраїнський турнір найсильніших боксерів України серед юнаків 2005-2006 років народження проходив у Коломиї з 5 по 9 грудня 2018 року. Турнір присвячений пам’яті заслуженого майстра спорту України з боксу, бронзового призера Олімпійських ігор Андрія Федчука. Ініціатором проведення цих змагань є тренер спортсмена, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Іван Данилишин.

У турнірі взяли участь 82 боксерів з 18 регіонів України. У суддівську колегію входили 25 суддів, також з різних куточків держави.

На урочистому відкритті змагань були присутні: начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, президент Коломийської федерації боксу Олександр Луцак, голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, начальник відділу молоді та спорту міської ради Володимир Колесник, директор фонду пам’яті Андрія Федчука – Сергій Федчук та інші почесні гості.

У турнірі змагались і коломияни. Так, Олексій Слюсарчук у своїй ваговій категорії здобув 1 місце, а також він визнаний кращим боксером змагань. Срібло здобули Ростислав Романюк та Максим Білейчук, бронзу – Денис Каратник.

Головний суддя змагань Андрій Сітніков (м. Одеса) відзначив, що змагання пройшли на високому організаційному та спортивному рівні.

АВТОР: Інна ЯКУБ’ЯК ФОТО: Андрій КАНЯ