ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї впроваджують цивілізоване паркування

Згідно з останніми змінами до законодавства України, оплата за паркування здійснюється тільки у безготівковій формі, тобто у платіжних терміналах, банківських автоматах чи комплексах самообслуговування.
"Ми працюємо над приведенням наших парковок до цих правил, тому розпочала роботу платна зона паркування на вул.Шевченка (поруч драматичного театр ім. І. Озаркевича)", - написав у фейсбук міський голова Богдан Станіславський.

Як зазначається, водночас це наступний крок у вирішенні проблеми нестачі паркувальних місць у нашій громаді. Зараз міська рада проводить пошук та аналіз ділянок, які в майбутньому відведуть під паркувальні майданчики. Це дозволить розвантажити вулиці середмістя.

"Також нагадую, що незабаром завершується період винесення попереджень водіям, які порушують правила дорожнього руху в частині паркування. В подальшому муніципальні інспектори з паркування фіксуватимуть порушення та надаватимуть власникам транспортних засобів повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування. Порушників чекають штрафи за зупинку чи стоянку в недозволеному місці, а також за неоплату за послуги паркування", - йдеться у дописі.

До теми: Прикарпатцям на замітку: оновлено правила паркування у 2021 році. ІНФОГРАФІКА 

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.