ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї вперше провели медичний форум. ФОТО

Коломия - регіональний медичний центр. Про це говорили на Медичному форумі, який вперше провели у нашій громаді. Головним його завданням було окреслити так званий "маршрут пацієнта" - комплекс медичних послуг, який зможе повністю задовольнити потреби та необхідності пацієнтів.

У ході форуму керівники комунальних медичних закладів (у Коломийській громаді їх чотири) представили медичним експертам можливості своїх установ. Після цього всі разом розпочали дискусію та обговорення "маршруту пацієнта" у  громаді. Однозначно, в першу чергу він повинен повністю задовільняти потреби мешканців нашого міста та сіл громади. Водночас ми маємо базу та фахівців, щоб надавати допомогу й сусіднім ТГ в межах Коломийського, Косівського, Верховинського та інших районів, повідомляють на сайті міськради.

"Впевнений, що цей перший крок в результаті зробить Коломийську ТГ центром надання широкого переліку якісних медичних послуг. А це своєю чергою залучить нові інвестиції та зробить нашу громаду привабливою для медичного туризму", - наголосив міський голова Богдан Станіславський.

До теми: Завдяки новому обладнанню у Коломийській ЦРЛ зберігатиметься вдвічі більше кисню для хворих. ФОТО

Читайте також: У Коломиї відбувся Перший форум ОСББ 

  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.