ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї викрили нелегальний гральний заклад. ФОТО

11 червня працівники Коломийського відділу поліції викрили діяльність грального закладу, який незаконно функціонував на території міста в тимчасовій споруді.

В ході проведення огляду місця події слідчі вилучили 24 монітори із системними блоками, системний блок із монітором на місці адміністратора закладу, «чорнові» записи та гроші, здобуті незаконним шляхом, повідомляє обласна поліція.

На момент проведення процесуальних заходів, окрім персоналу у закладі також перебували гравці. Поліцейські проводять слідчі заходи для встановлення організатора незаконного грального закладу.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейськими розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію "102" для оперативного та належного реагування.

У поліції нагадують: на виконання рішення Уряду поліція припиняє діяльність гральних закладів. Кабінет міністрів України заборонив займатися гральним бізнесом, зокрема розміщувати гральні автомати, під виглядом державних лотерей. Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив 20 грудня № 1325-р, чим скасував постанову №128/1037 про лотереї від 2002 року.