ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відслужили подячний молебень за щасливу долю мешканців міста й району

Сьогодні, 24 жовтня, біля ікон Євангелистів-покровителів міста Коломиї відслужили  подячний молебень за щасливу долю коломиян та жителів Коломийщини.

У спільній молитві, яка відбулася у рамках VI фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю», взяли участь священники Коломийської єпархії УГКЦ, працівники райдержадміністрації, мешканці Коломиї та Коломийщини, повідомляє пресслужба РДА.

Довідково
20 вересня 2015 року в рамках фестивалю духовної пісні на будівлі магазину «Коломиянка» відкрили відреставровані ікони чотирьох Євангелистів: Матея, Марка, Луки та Івана, які стали прикрасою міста Коломиї.

Тому уже традиційно ці старовинні ікони сповіщають усім мешканцям про початок фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю».

Нагадаємо,  27 жовтня о 14.00 год. у Народному домі відбудеться VI фестиваль духовної пісні "Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю". Цьогоріч пісенне дійство приурочене Року сім’ї, 135-річчю з дня народження та 60-річчю з дня смерті блаженного священномученика Миколая Чарнецького.