ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відновлять курсування автобусного маршруту №24

Про це йшлося вчора під час зустрічі міського голови Богдана Станіславського з мешканцями мікрорайону Леонтовича.
 
Як повідомив голова громади, передусім людей цікавило питання громадського транспорту, адже доїхати звідси хоча б до центру Коломиї було проблематично.
 
"Але вже тепер ситуація має покращитися, адже з 16 серпня перевізник має розпочати роботу на маршруті №24. На прохання мешканців ми обговоримо додатково можливість роботу цього маршруту за сталим графіком як в суботу, так і в неділю", - зазначив міський голова.
Ще однією важливою темою для розмови стала безпека на дорогах. Тут проживає багато людей з дітьми, що (особливо у літній час) вимагає додаткових заходів безпеки.
 
"Як підказують мешканці мікрорайону, необхідно встановити лежачі поліцейські та обновити дорожні знаки, чим ми надалі й займемося.
Ну і звісно, те що цікавить всіх без винятку - благоустрій. Є багато запитів щодо впорядкування дворів та проїздів, прибирання, зрізання дерев та багато інших справ. Частину вже виконали, далі працюватимемо над покращенням проїзних частин, де це можливо та дрібними речима, як от зрізання дерев, чи усунення ям. Водночас, закликаю мешканців Леонтовича також долучитися до облагородження своїх прилеглих територій та влаштувати толоку до проведення святкування Дня міста.
Дякую кожному, хто вчора прийшов на зустріч. Переконаний, що кожному з нас вдалося висловити свої думки, та головне - бути почутим. Також нагадую, що кожного першого понеділка місяця здійснюю особистий прийом мешканців громади в ЦНАПі. Щоб записатися - звертайтеся до відділу звернень Коломийської міської ради (попередній запис за телефоном (03433) 26858 або на сайті https://kolrada.gov.ua)" - йдеться у дописі.