ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відкриють колективну виставку "П'ять світів"

14 листопада о 14:00 год. у великій виставковій залі "Світовиду" відкриють колективну виставку "П'ять світів".  

П'ять художників - це п'ять різних світів:

- Любомир Худяк
0973450232
@lyubomyr_khudyak
У нас одне життя. Але кожного разу його можуть прошивати різні стихії.
Вашій увазі представляю серію робіт "Музика". Музика як стихія, як спосіб життя, як момент спокою і відновлення, або ж збудження й активності. Простір для уяви і краси...

- Юлія Ляхович
Художниця Юлія Ляхович: "Два роки займаюсь живописом в студії «Мистецька мансарда». В цій серії робіт - різні зображення жінок у власному трактуванні - через кольори, форми та деталі".

- Тетяна Білоус
0674662419
@tanya_bilous_gallery
«Межі».
"У даному форматі я вирішила за допомогою живопису зрозуміти для себе уже свої встановлені межі. Абстракція найкраще підходить для цієї мети, оскільки жанр характеризує безпредметний живопис.
«Межі» - це експерименти з моєю реальністю та сприйняттям світу. Абстрактний живопис - це як музична імпровізація, тільки на полотні і з фарбами замість інструментів. Також абстрактно мислячи ми відходимо від конкретики і відповідно можемо розширити свою свідомість даючи їй безліч варіантів втілень на полотні".

- Анна Овсянкіна
@dziva.anna
"На даній виставці ви можете ознайомитись з фігуративним живописом художниці. Більшість зображених фігур стилізовані. Для глядача задача відчути саме емоції від картини, свій стан, можливо поринути у свої думки та віднайти як і співзвучні назві відчуття, так і особисті.
Всі представлені картини виконані олійними фарбами на полотні. Ряд робіт виконано з використанням двох-трьох кольорів, ряд - у ширшій кольоровій гамі. Та всі вони яскраві та створені як метафоричне відображення нашого світу!"

- Надія Котюк
@nadiya.drwing @bad_daughter
«Ocean theme. Blue song”
Гамма блакитних картин, які розливаються своїми барвами на стінах.

ВХІД ВІЛЬНИЙ