ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відійшов у вічність вчитель англійської мови Володимир Граціанський

Вся ліцейна спільнота Коломийського ліцею #6 імені Героя України Тараса Сенюка знову у невимовній скорботі. Відійшла у вічність людина прекрасної душі, фахівець своєї справи, який ніколи не пасував перед труднощами, націлював всіх на поступ вперед, був новатором ідей - вчитель англійської мови Граціанський Володимир Анатолійович, пишуть колеги у фейсбук.
"Педагог від Бога, щирий і талановитий, енергійний та ініціативний, людина, яка дбала про ліцейну сім‘ю, активно жила шкільним життям. Завжди тактовний, вихований, шляхетний Володимир Анатолійович був кращим Вчителем року нашого ліцею. Його вклад в розвиток шкільної діяльності неоціненний. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких та рідних: батьків, дружини, синочка.
Світлий, добрий спомин про Володимира Анатолійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив та поважав, хто жив і працював поруч із ним, в тих, кого він навчав.
Важко повірити, що ніколи вже більше не почуємо його мудрого слова, але в нашій пам‘яті не згасне любов, вдячність та велика шана Володимиру Анатолійовичу. Згадайте його добрим словом та пом‘яніть його щирою молитвою!
Вічная пам‘ять, дорогий наш колего!" - йдеться у дописі.
Додамо, що Володимир Граціанський був автором логотипу міста Коломиї.