ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбувся благодійний концерт лідера гурту "Тінь сонця" Сергія Василюка. ФОТО

У Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка відбувся благодійний концерт лідера відомого українського гурту «Тінь сонця» Сергія Василюка.
На початку повномасштабного вторгнення музикант вступив у військо, зараз служить в 130-му батальйоні Територіальної оборони. Але артист не забуває про творчість під час короткотривалих відряджень, ось і зараз він організував невеличкий тур на підтримку свого батальйону. Коломиї дуже пощастило вже вдруге почути відомого, талановитого виконавця, йдеться у дописі на сторінці Коломия Культурна.
Пан Сергій – не просто музикант. Він – історик, етнограф, народознавець, який досліджує українську пісню, популяризує її. Саме тому гості філармонії, які завітали на благодійний концерт, змогли дізнатися для себе багато нового, поринути в чарівний світ нашої культури.
Зі сцени в цей вечір звучали як відомі всім композиції гурту «Тінь сонця» в акустичному виконанні, так і повстанські пісні, а також твори відомих українських авторів в новій, унікальній інтерпретації.
На завершення музичного вечора на всіх присутніх чекав неймовірний сюрприз - підтримати Сергія Василюка завітав легендарний військовий оркестр 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". Разом з всім залом вони виконали Гімн України.
"Ми завжди раді долучитися до допомоги військовим, які боронять нашу волю, свободу та незалежність!" - йдеться у повідомленні.