ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбудеться третій щорічний футбольний турнір "Кубок пам’яті Романа Фурика"

21-22 лютого  в Коломиї відбудеться третій щорічний футбольний турнір Кубок пам’яті Романа Фурика.

Відкриття турніру - 21 лютого о 09:00. Початок змагань о 10:00.

Закриття турніру 22 лютого о 14:00

Місце проведення – ФОСК «Прикарпаття», вул. Довбуша, 147а.

Організовує турнір ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Івано-Франківській області».

У турнірі візьме участь 8 команд: Коломийська міська рада (переможці 2018 р.), Коломийська районна рада, «ФК «Прикарпаття АТО» (м. Івано-Франківськ, переможці 2019 року, ФК «Залізні вовки» (м. Івано-Франківськ), ФК «Сокіл» (м. Сокаль), ФК «ФУРС» (родина та друзі Романа Фурика), 10-та окрема гірсько-штурмова бригада, коломийський відділ Національної поліції.

Також запрошені спеціальні гості: Міністр у справах ветеранів Оксана Коляда, заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос, народний депутат Михайло Бондар, ветерани АТО, блогери Олексій Петров, Гліб Бабіч, Олександр Погребиський.
#Родзинка футбольного турніру Кубок пам’яті Романа Фурика 2020:
21 лютого о 12:00 за адресою вул. Шевченка, 21 в рамках проведення турніру відбудеться відкриття тренажерного залу "Ветеранський простір 14.5" для ветеранів АТО та членів їхніх сімей.

Ремонт приміщення та закупівля устаткування здійснено самими ветеранами за підтримки Коломийської міської ради, та небайдужих громадян нашого міста.

Довідково: Турнір започатковано 2018 року і проводиться втретє. Заради справедливого протистояння існують обмеження щодо участі професійних спортсменів.

Нагадаємо, коломиянин Роман Фурик загинув під час бою, що спалахнув близько 12:30 9 січня 2015 р. в смт. Станиця Луганська, у складі підрозділу батальйону ім.генерала Кульчицького, який вирушив для виконання бойового завдання в Станиці Луганській, але у районі вул. 5-а лінія потрапив у вогневу засідку, влаштовану бойовиками незаконних озброєних формувань самопроголошеної “Луганської народної республіки.

Під час бою також загинув старший солдат резерву Роман Лагно, ще 14 людей поранили.

Адреса організаторів - Коломия, вул. Шевченка, 21

Телефон для довідок –0969465471 (Михайло Кушнірук)

Наші контакти в соцмережі - www.facebook.com/Українське-обєднання-УБД-та-волонтерів-АТО-в-Івано-Франківській-області-1143259179140221/