ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї триває "Шкільна футбольна ліга" - участь беруть як хлопці, так і дівчата. ФОТО

У Коломиї триває "Шкільна футбольна ліга".

У футбольних баталіях беруть участь також дівчата, повідомляється на сторінці Коломийського ліцею ім. М. Грушевського.

"...тендітні красуні показали, що вони вміють не тільки танцювати, а ще й чудово грати у футбол", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Інформаційно-методичний центр управління освіти Коломийської міської ради, змагання проводяться з метою реалізації пілотного проекту UEFA GROW в Івано-Франківській області, популяризації дитячо-юнацького футболу серед хлопців і дівчат, збільшення рухової активності юних школярів, організації фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи в закладах загальної середньої освіти, зміцнення здоров’я дітей, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів.

На відкритті змагань учасників привітали М. Васильків, голова федерації футболу Івано-Франківської області, Т. Яворський, голова федерації футболу Коломиї, та І.Мельник, головний спеціаліст управління освіти.

Всі команди отримали футбольні м'ячі Асоціації футболу України за сприяння Івано-Франківської обласної федерації футболу.

У змаганнях візьмуть участь 39 команд закладів загальної середньої освіти в таких вікових категоріях: 3-6 класи (дівчата) – 12 команд, 3-4 класи (хлопці) – 16 команд і 5-6 класи (хлопці) – 11 команд.

 Змагання триватимуть до 18 листопада.

До теми: "Команда Покуття" повернулася з історичного футбольного матчу. ФОТО