ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Команда Покуття"повернулася з історичного футбольного матчу. ФОТО

Сьогодні пополудні фешенебельним автобусом повернулася з Києва до Коломиї група вболівальників збірної України з футболу. Вболівальники їхали на матч збірної України зі збірною Португалії, який, як ми вже знаємо, закінчився перемогою української команди з рахунком 2:1.

    Нагадаємо, що квитки на матч розігрувалися в лотерею ще в червні під час відвідин Коломиї головним тренером нашої збірної Андрієм Шевченком. Тоді відбувався футбольний турнір «Покуття футбол фест», який організував БФ «Покуття». П’ятдесят учасників розіграшу виграли квитки, витрати на які, як і поїздку до Києва й назад, оплатив народний депутат Андрій Іванчук.

    Стомлені, але щасливі уболівальники приїхали додому. З декількома ми поспілкувалися.

Микола Валіцький, директор дитячої циркової студії «Радість»

- Емоції просто зашкалюють! Надзвичайне спортивне й патріотичне піднесення згуртували наші трибуни. Нам видали прапори й різну атрибутику. А транспарант, який ви бачите, я написав сам. Українські вболівальники робили «хвилю» між секторами. Усі скандували: «Україна!».

Лікар-стоматолог Роман Тимофіїв

- По обличчях можете прочитати, які ми щасливі від неймовірного спортивного видовища. В автобусі дорогою назад зеледве, чи хтось спав. Поряд зі мною ви бачите моїх юних родичів, членів дитячого футбольного клубу «Варатик» Артема Тимофіїва та Володю Свириденка. Не сумніваюся, чи з них виростуть справжні зірки футболу. А нашому парламентському обранцю Андрієві Іванчуку – велика подяка за такий презент.