ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї страйкували підприємці. ВІДЕО

Коломия знову страйкує. Цього разу біля Ратуші зібралися представники ресторанів, кафе, кав’ярень та кінотеатрів.

Підприємці проти закриття закладів громадського харчування і вимагали у міського голови відмінити таке рішення. Натомість Ігор Слюзар пояснював, що це вимога держави, яку він не може змінювати.

Конструктивна розмова не вийшла, емоції кипіли з обох боків. Після невдалих перемовин голова пішов на сесію, а страйкарі вирішили продовжувати акцію та більш як на годину перекрили дорогу. Згодом Ігор Слюзар прокоментував ситуацію. Каже, що вже 4 дні оскаржує рішення про внесення Коломиї до «червоної» зони, тому першим рішенням комісії і не заборонили діяльність літніх майданчиків закладів громадського харчування.

Але поліція винесла припис і зобов'язала врахувати усі умови, прийняті урядом. Сьогодні на сесії було озвучено звернення до Прем'єр-міністра України, до головного санітарного лікаря з вимогою переглянути рішення щодо віднесення Коломиї до «червоної» зони карантину.

Детальніше - у сюжеті НТК.

 До теми: У Коломиї страйкували підприємці - вимагали дозволити їм працювати.

Депутати міськради звернулися до прем'єр-міністра і головного санітарного лікаря з вимогою переглянути рішення щодо віднесення Коломиї до червоної зони