ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї п'яний чоловік побив поліцейського

Коломийською місцевою прокуратурою оголошено підозру жителю Коломиї за фактом заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень.
 
10 січня співробітники поліції прибули за викликом щодо домашнього насильства на вул. С. Петлюри в Коломиї, повідомляє пресслужба прокуратури області.
 
Під час припинення правопорушення постраждав один із патрульних. Так, зловмисник, діючи умисно, достовірно знаючи, що перед ним працівник правоохоронного органу, заподіяв останньому тілесні ушкодження.
 
Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння, на зауваження патрульних не реагував і поводився агресивно, вживаючи нецензурну лексику.

Поліцейські затримали дебошира. В подальшому йому оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу») та обради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконанням ним службових обов’язків передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 
Фото ілюстративне