ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї провели спартакіаду "Молодь проти злочинності". ФОТО

Щороку служба у справах дітей Коломийської міської ради проводить спартакіаду серед дітей шкільного віку «Молодь проти злочинності». Захід фінансується відповідно до міської «Програми попередження дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед неповнолітніх на 2017-2021 роки» .

Цього року вперше у заході взяли участь учні Товмачицького ліцею, Іванівецького НВК, Воскресинцівського ліцею, Саджавського ліцею та Шепарівцівської гімназії.

Перед початком змагань начальник служби у справах дітей Ігор Івахнюк запропонував учням переглянути фільм про перебування у колоніях для неповнолітніх, а також звернув увагу на необхідності занять фізичною культурою та спортом для виховання в собі сили волі і вміння перемагати й працювати в команді.

З вітальним словом виступили також тренер-викладач комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Світлана Дорундяк та старший інспектор сектору ювенальної превенції Коломийського ВП Вадим Василецький.

У підсумку спартакіади всі команди нагороджені цінними подарунками (7 м‘ячів, фітбол та скакалки). Переможці отримали кубки та грамоти за призові місця, а учасники – кубки та подяки за участь у спартакіаді. Крім цього, діти отримали індивідуальні подарунки за найкращі досягнення у турнірі (карімати, експандери, скакалки, тенісні ракетки).

Перемогу у спартакіаді здобули Товмачицькі ліцеїсти, другими стали учні Іванівецького НВК, треті – учні Саджавського ліцею.