ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї проведуть забіг в пам'ять про загиблих воїнів у російсько-українській війні

В Коломиї пройде забіг на підтримку наших хлопців з АТО "Шаную воїнів - біжу за героїв України”.

Назва “Шаную воїнів, біжу за героїв України” повинна бути сталою. Назва об’єднуватиме міста України та ініціативи надаючи їм національного рівня. Органзіатор Andrey Balatsky  разом з Kolomyia Running Club закликає своїх земляків долучитись до всеукраїнського забігу.

Забіг - це нова традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Це можливість пробігти за кожного з тих, хто захищав нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв, вшанувати пам’ять загиблих воїнів АТО,виказати подяку військовослужбовцям та їх сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни, зробити забіг вшанування пам’яті воїнів АТО традицією.

Сивол забігу “Шаную воїнів, біжу за героїв України” це логотип та прапор. 

Логотип: бігун - атлет з крилами ( Загиблі воїни - янголи, оберігають нас з неба. Воїни полетіли/побігли в небо), жовто-блакитна стрічка, яку бігун зриває в русі - символ України, за яку воїн загинув. 

“Шаную воїнів, біжу за героїв України” - спонукає ставитись з повагою до живих та не забувати загиблих.

25 серпня 2019 року о 10:00 Коломия вшанує пам'ять воїнів. Всіх охочих коломиян закликають долучитись до всеукраїнського забігу.

Нагадаємо: Бігуни з Kolomyia Running Club привезли срібло з обласних змагань