ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї поліція перевіряє інформацію про роботу незаконного грального закладу на вул. Театральній

Коломийські поліцейські перевіряють інформацію про функціонування незаконного грального закладу.

Під час моніторингу Інтернет-сайтів прикарпатські поліцейські виявили публікацію, у якій зазначалося про продовження функціонування незаконного грального бізнесу у Коломиї на вулиці Театральній, повідомляє обласна поліція.

Як зазначається, ще 17 червня коломийські поліцейські викрили та припинили діяльність нелегального грального закладу на згаданій вулиці.

Правоохоронці здійснили низку оперативних заходів для виявлення цього підпільного закладу, який працював всупереч закону.

Також було проведення санкціоновані обшуки, під час яких вилучили комп’ютерну техніку. Того ж дня за даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває слідство. (Наразі проводятьcя оперативні дії, щоб встановити організатора незаконного грального закладу.)

Інформацію про подію було висвітлено на офіційному сайті поліція Івано-Франківщини. Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3eZOEqa 

Прикарпатські правоохоронці посилено продовжують працювати, щоб виявляти та припиняти незаконну діяльность об’єктів грального бізнесу на території області.

Поліцейські звертаються до всіх громадян: "Якщо ви бачите, що такі заклади функціонують - оперативно повідомляйте на лінію 102!".