ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї оголосили тендер щодо капітального ремонту в ліцеї №4

Коломийська міська рада оголосила тендер "Капітальний ремонт будівлі шляхом комплексної термомодернізації Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка по вул. Заньковецької, 11 в м. Коломиї, pозробка проектно-кошторисної документації, поставка обладнання та матеріалів, з виконання комплексу робіт з капітального ремонту".

Управління освіти Коломийської міської ради надалі - «Замовник», має намір використати частину коштів кредиту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на оплату Розробки проектно-кошторисної документації, поставки обладнання та матеріалів, з виконання комплексу робіт з капітального ремонту за адресою:  Коломия, вул. М. Заньковецької, 11.

Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що фінансуватиметься коштами кредиту, націленого на придбання:

Розробки проектно-кошторисної документації, поставки обладнання та матеріалів, з виконання комплексу робіт з капітального ремонту будівлі навчального закладу Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка.

Щоби бути кваліфікованим для присудження контракту, Учасники тендеру повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:

  • Учасник тендеру має фінансовий, технічний та виробничий потенціал та потужності, необхідні для виконання Контракту, а також середньо-річний дохід Учасника протягом попередніх трьох років має бути щонайменше у 2 рази більшим від ціни його тендерної пропозиції. У разі подання тендеру СПКА, лідируючий партнер повинен задовольняти цій вимозі щонайменше на 50%;
  • Учасник тендеру успішно постачав подібні устаткування та роботи іншим замовникам, і виконав, принаймні, п’ять (5) подібних контрактів за останні п’ять років;
  • Учасник тендеру або його агент зможуть виконати взяті на себе гарантійні зобов'язання;
  • Учасник тендеру не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства відповідно до чинного законодавства;
  • у випадках, коли Учасник тендеру пропонує свої послуги з постачання Устаткування, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання Устаткування у країні Замовника. Більше про умови читайте на сайті міської ради.